Maskeraj 2017

Rotarakt klub Novi Sad u saradnji sa fondacijom Podrži život održao je humanitarni maskenbal – akciju pod nazivom „Maskeraj”. Cilj akcije bio je sakupljanje novčanih sredstava za pomoć fondaciji Podrži život, koja pruža podršku oboleloj deci i njihovim porodicama. Akcija je održana 27. oktobra 2016. godine u Novom Sadu, u klubu Quarter sa početkom od 21 časova. Realizaciji akcije doprineli su pozorište Promena, kao i Rotari klub Novi Sad.

Pred veoma kreativno maskiranim posetiocima, nastupali su DJ LaCosta, DJ Groover i beogradski sastav Sevdah baby i Djixx. Atmosfera je bila odlična i vesela, a ispunjena su i očekivanja po pitanju broja posetilaca. Sav novac od prodatih karata sa maskenbala uplaćen je fondaciji Podrži život, koja trenutno finansira lečenje više od pedesetoro dece. Sakupljeno je ukupno više od 80.000 dinara.

Akciju su podržali mediji poput Blica, Radio Televizije Vojvodine, TV Panonije i brojni drugi štampani, radio i televizijski mediji. Takođe, akciju su podržale i mnoge javne ličnosti poput glumca Sergeja Trifunovića i kaskadera Uroša Certića.